نوشیدنی

از مصرف نوشیدنی های سرد در زمان افطار خودداری کنید

محمدعلی زارعیان درباره برخی پرهیزهای غذایی در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: از عادت‌های غلط در زمان گشودن روزه، نوشیدن آب سرد و سایر نوشیدنی‌های سرد است.

 

به گزارش راه مبین به نقل از افکار،  محمدعلی زارعیان درباره برخی پرهیزهای غذایی در ماه  مبارک رمضان اظهار کرد: از عادت‌های غلط در زمان گشودن روزه، نوشیدن آب سرد و سایر نوشیدنی‌های سرد است.

وی افزود: فاصله طولانی میان سحر تا افطار و نیز گرمی هوا باعث می‌شود تا خون‌رسانی دستگاه گوارش در زمان روزه‌داری و به ویژه زمان افطار کاهش پیدا کند و به همین دلیل مصرف نوشیدنی‌های سرد باعث کمتر شدن خون‌رسانی و به دنبال آن ضعف هاضمه و سنگین شدن معده و درد شکم و مشکلات ناشی از سوء‌هاضمه شود.

این دستیار تخصصی طب سنتی ایران تصصریح کرد: افراد سعی کنند در این ماه بنا به ضرورت از خانه و فضاهای خنک خارج نشوند و از خوردن غذاهای سنگین و نیز غذاها و گوشت‌های چرب کم کنند همچنین از مصرف میوه‌های آبدار و نوشیدنی‌های خنک با فاصله مناسب از افطار یا شام غافل نشوند.

زارعیان یادآور شد: بهتر است گشودن روزه با افطار مختصر مثل سوپ گرم حاوی اندکی غلات و حبوبات و سبزیجات، شورباهای ساده، شله‌زرد، فرنی، حریره بادام صورت گیرد, فراموش نکنید که فاصله ۸ ساعته بین افطار تا سحر، پذیرش ۲ وعده سنگین را از دستگاه گوارش می‌گیرد لذا وعده افطار را سبک کنید و به خوراک‌های رقیق و رطوبت‌افزا اختصاص دهید و وعده سنگین را به سحر موکول کنید تا هم سیری طولانی‌تری ایجاد کند و هم فرصت مناسب برای هضم آن وجود داشته باشد.

وی متذکر شد: همچنین سعی شود موادی که باعث افزایش ادرار می‌شوند مثل چای و هندوانه را در وعده سحری مصرف نشود تا در طی روز افراد دچار عطش نشوند.

انتهای پیام/س

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.